BOOTJE VAREN IN BREDA voor een leuke PRIJS!

✓ Flexibele annuleringsvoorwaarden ✓ geschikt voor 7 personen ✓ zonnedek ✓ best beoordeeld van Breda

2021-05-29_13.40.25_500_7057-1-scaled

Is het aan te raden om te reserveren?

Overweeg je om een bootje te reserveren? Dan is het zeker aan te raden om van te voren te reserveren. Zo zorg jij ervoor dat je niet buiten de boot valt. Bij mooi weer zijn onze sloep snel verhuurd. Check alvast de beschikbaarheid óf reserveer direct een bootje. 

Slecht weer op komst?

Wij snappen dat je met slecht weer liever niet het water op gaat. Daarom kun je jouw reservering altijd kosteloos wijzigen naar een later tijdstip óf een andere datum. Vaak zien we dat weersvoorspellingen vaak beter uitpakken dan deze weersites voorspellen. Hierom raden wij altijd aan om tijdig een bootje te reserveren.

Klik op de foto om de route van 1 uur te zien

1 uur varen
€ 60,-

In een uurtje vaar je op het gemak naar de Haven, langs het Spanjaardsgat, de KMA en het Valkenbergpark.

Heerlijk voor even er tussenuit!

Klik op de foto om de route van 2 uur te zien

2 uur varen
€ 85,-

In twee uur heb je ruim de tijd voor een rondje Singels rondom het centrum én een bezoekje aan de Haven.

Een ideaal uitstapje voor 2 uurtjes!

Klik op de foto om de route van 3 uur te zien

3 uur varen
€ 105,-

In drie uur vaar je in alle rust over de Singels rondom het centrum, de slingerende Mark door het groen richting het Ginneken / België en bezoek je de Haven.

Dé beste vaartijd voor Breda
#onze aanrader!

Klik op de foto om de route van 5 uur te zien

5 uur varen
€ 140,-

Verken zonder de klok in de rug al het vaarwater in en rondom Breda. Dobber over de Singels, ontdek de gehele Mark en ontdek de Haven & Belcrumhaven. 

Tijdloos genieten, echt heerlijk!

varen met grote groep?

Organiseer jij binnenkort een uitje of ben je op zoek naar een toffe activiteit voor je bedrijf, familie of vrienden-/vriendinnengroep? We verzorgen met een vloot van 12 boten probleemloos groepsuitjes van 8-90 personen. Is er een beperkt budget of ben je nog op zoek naar aanvullende activiteiten? Wij denken graag mee van kosten tot planning en ontzorgen met plezier. Stuur een mailtje of bel ons op om de plannen door te bespreken.

Hoeveel kost een boot huren in Breda?

3 uur varen - € 105,-

In drie uur kun je met je bootje in alle rust over de Singels, rondom het centrum van Breda, via de slingerende Mark door het groen, richting het Ginneken/België en bezoek je de Haven; voor een leuke prijs.

Dé beste vaartijd en prijs voor bootje varen in Breda!

2 uur varen - € 85,-

In twee uur heb je ruim de tijd voor een rondje Singels rondom het centrum én een bezoekje aan de Haven.

Een ideaal uitstapje voor 2 uurtjes

1 uur varen - € 60,-

In een uurtje vaar je op het gemak naar de Haven, langs het Spanjaardsgat, de KMA en het Valkenbergpark. 

Heerlijk voor even er tussenuit!

5 uur varen - € 140,-

Verken zonder de klok in de rug al het vaarwater in en rondom Breda. Dobber over de Singels, ontdek de gehele Mark en ontdek de Haven & Belcrumhaven. 

Tijdloos genieten, echt heerlijk!

BOOTJE VAREN IN BREDA voor EEN leuke PRIJS

Door bootje te varen in Breda ontdek je de stad en al haar iconische plekken, en dat tegen een scherpe prijs. Door bij ons goedkoop een bootje te huren vaar je namelijk langs alle bezienswaardigheden en geniet je van alles wat Breda te bieden heeft. Maar hoeveel kost een boot huren in Breda en wat zit daarbij inbegrepen? Dat vertellen we je graag.

HOEVEEL KOST EEN BOOT HUREN IN BREDA?

1 UUR VAREN – € 60,-
2 UUR VAREN – € 85,-
3 UUR VAREN – € 105,-
5 UUR VAREN – € 140,-

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS ALS JE BOOTJE KOMT VAREN IN BREDA

Reserveer direct om goedkoop een bootje te huren in Breda!

Samen met vrienden, familie of collega’s een boot huren is een gezellige activiteit waarbij je Breda ontdekt vanaf het water. Maak jij je zorgen over de weersvoorspellingen? We doen er graag alles aan om te zorgen dat jullie vaart niet in het water valt. Bekijk ons flexibele annuleringsbeleid voor meer informatie. Nu je weet hoeveel het kost hoef je alleen nog te bepalen voor hoeveel uur jij een boot wilt huren bij Sloepverhuur Breda. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag goedkoop een bootje huren in Breda? Reserveer direct en met gemak een bootje van onze vloot.

Arrangementen

Lekkere dorst of trek? Ga voor het de optimale beleving met een van onze arrangementen.

Hier ontdoen we je graag van via een van de volgende opties:

Meer informatie? Iedereen heeft zijn eigen wensen / voorkeuren waar we graag in meedenken.

Laat ons hiernaast weten hoe we je het best kunnen helpen!

Reviews.

Benieuwd naar onze klantenervaringen?

Bekijk onze reviews!

UITSTEKEND
484 recensies op
Laura Houben
Laura Houben
22/08/2023
Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel! Nemen snel de telefoon op wanneer je een vraag hebt en denken mee. De moter ging op een gegeven moment niet meer aan en er kwam binnen 10 min iemand voor langs. Goed opgelost, we hebben genoten, borg stond weer snel terug op de rekening en een super service!
Sebastian Nowak
Sebastian Nowak
22/08/2023
gisteren was het 3 uur mooi en bezochten we breda op de boot Helaas, toen we terugkwamen, was er iets misgegaan het maakte ons erg verdrietig wij hebben niets verkeerd gedaan Helaas hebben we de aanbetaling van 150 euro niet teruggekregen we wachten op informatie
Manouk Voermans
Manouk Voermans
21/08/2023
Ik kan Sloepverhuur Breda echt alleen maar aanraden! Twee jaar geleden voor het eerst ontdekt en nu zijn we meerdere malen per jaar in een sloepje te vinden. Hoeveel uren we ook boeken, het lijkt altijd alsof we maar een half uurtje gevaren hebben ?. De bootjes zien er altijd netjes en verzorgd uit, al het personeel is rete vriendelijk en staan je netjes te woord. De instructies zijn helder. Prijzen zijn goed. Ik heb 0 punten van feedback, alleen maar lof. Wat een toevoeging aan de stad is dit! ? ❤️
Annemieke
Annemieke
21/08/2023
Heel leuk uitje met vrienden! Super vriendelijk en behulpzaam personeel, een ruime boot die gemakkelijk te besturen was en een top middag op het water in Breda. Echt een aanrader!
Roel van Meel
Roel van Meel
21/08/2023
Goede service, prima boot, vriendelijk personeel
Daisy Van Wouwe
Daisy Van Wouwe
21/08/2023
Wat een leuke verjaardagsverrassing had moeten zijn, viel een beetje in het water door een bug in het reserveringssysteem van sloepverhuur. Ondanks de bevestiging per mail stonden wel onze borrelhapjes klaar, maar was er geen sloep voorzien voor ons. Hoewel de jongedame echt haar best deed, kon ze helaas geen sloep uit haar hoed toveren. Voorlopig 4 sterren omdat we enkel konden zien hoe leuk het er allemaal uitzag èn omdat we als excuus een keertje gratis mogen komen ervaren hoe leuk het allemaal echt is. Ik ben reuze benieuwd, nu eerst een nieuwe datum prikken.
Marnix ten Holder
Marnix ten Holder
20/08/2023
Hele leuke middag gehad op 't water met een erg fijne sloep. Goed geregeld allemaal!
José Leidner
José Leidner
19/08/2023
We hadden natuurlijk geluk met het mooie weer, maar als je een paar dagen van tevoren boekt kan je al zien wat voor weer je kunt verwachten. De mensen die je ter plekke helpen zijn vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je hier echt welkom. We hebben een fijne tijd op het water gehad. In twee uur vaar je het volledige rondje; we hadden drie uur en konden dus nog een stukje Terheijden varen. Prachtige uitzichten onderweg!

CADEAUBON

✓ Hét perfecte cadeau om zelf van mee te profiteren!

✓ Geef iemand een paar heerlijke uurtjes plezier en ontspanning cadeau.

✓ Onze cadeaubon krijg je fysiek en gepersonaliseerd thuisgestuurd binnen 48h. 

✓ Bestel een cadeaubon
En zet je geliefde in de zon!

WAT MOET IK NOG MEER WETEN?

Op elke vraag een duidelijk antwoord!

Scroll naar boven

Check beschikbaarheid

Vrijwel altijd reactie binnen 1 uur