Annuleringsbeleid

Annuleren of wijzigen?

Vaart wijzigen door slecht weer

Zie je weinig zon in de voorspellingen of geeft Buienradar flinke blauwe pieken aan? We doen er alles aan om te voorkomen dat jullie vaart in het water valt, dus geen zorgen!

  • 🌦️ Kleine buitjes: hiervoor hebben we paraplu’s en vele bruggen om onder te    schuilen! Is het wat fris dan hebben we ook nog dekentjes voor aan boord. Bij twijfel bel ons even op om te overleggen over de mogelijkheden.
  • 🌧️ Grote buien: is het weer of de voorspelling écht slecht dan heb je altijd de vrijheid om te besluiten om de vaart kosteloos uit te stellen en te verplaatsen naar een later tijdstip of andere dag.
  • ⛈️ Extreem weer: bij extreem weer kan het soms écht onverantwoord zijn om uit te varen. In dergelijke gevallen kan zowel de huurder als verhuurder besluiten de vaart te cancelen. In dit geval kan je naast kosteloos wijzigen ook voor een restitutie van de verhuursom kiezen. 

Wijzigen óf annuleren

Altijd binnen 24h reactie! (bellen is sneller)

Wijzigen óf annuleren

Wijzigen

Heb je een gegronde reden dan kun je je vaart altijd kosteloos telefonisch wijzigen bij ons. Graag stellen wij ons hierin flexibel op. Wél vragen we vervolgens ook deze flexibiliteit terug van jou:

  • Wijzigen binnen 24 uur

Wil je om aantoonbare reden de vaart binnen 24h voor aanvang van de verhuur de reservering wijzigen dan kan via telefonisch overleg. Doordat wij hierin zo flexibel zijn kan dit geheel kosteloos. Wél vragen we je van jou ook een flexibele opstelling bij het inplannen van een nieuw vaarmoment. 

  • Wijzigen binnen 1-7 dagen

Wil je om wat voor reden dan ook de vaart graag wijzigen dan kan dat geheel kosteloos zowel telefonisch als per mail. Wél ontvangen we wijzigingen graag zo snel mogelijk zodat we jouw bootje weer beschikbaar kunnen stellen en er niet iemand anders buiten de boot valt!

Annuleren

Besluit je, ondanks je de vaart kosteloos kunt verplaatsen, deze tóch te annuleren dan hanteren wij daarvoor de volgende annuleringskosten:

  • Binnen 24 uur voor vertrek ben je de gehele huursom verschuldigd. 
  • Binnen 6 dagen en 24 uur voor vertrek ben je 25% van de huursom verschuldigd. 
  • Annuleren kan geheel kosteloos vanaf 7 dagen voor vertrek. 

Arrangement annuleren

Alle arrangementen, bij uitzondering van ons picknickarrangement, zijn geheel kosteloos te annuleren of wijzigen tot 48 uur van tevoren. Wel zouden we ook hierbij het op prijs stellen als je ons zo snel mogelijk op de hoogte stelt!

Heb je verder nog vragen over het bovenstaande? We denken graag met je mee en staan je met plezier telefonisch te woord op: 076 760 28 05

 

Maak hieronder de plannen concreet
Dan maken wij de rest gereed

Plannen al concreet?
Val niet buiten de boot en reserveer meteen

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Vraag vast de beschikbaarheid op!.

Scroll naar boven