Wat Te doen in Breda?

VAARROUTES VAN JE DROMEN

WAT TE DOEN IN BREDA?

Breda, een stad doordrenkt van geschiedenis en charme, onthult haar ware betovering pas volledig als je de stad vanaf het water verkent. Met de prachtige singels is er geen betere manier om Breda te ontdekken dan door te genieten van een onvergetelijk bootavontuur. Wat te doen in Breda? Varen dus! In deze blog nemen we je mee over de vaarroutes langs de Singels.

Wat te doen in Breda?

Ontdek breda op een unieke manier!

Historisch Breda

Duik in de geschiedenis van Breda terwijl je langs iconische bezienswaardigheden vaart. Geniet van het majestueuze Kasteel van Breda en bewonder de oude vestingwerken die de stad ooit beschermden. Ook bezienswaardigheden zoals de koepelgevangenis, het Chasséveld en de vele bruggen geven je een kijkje in de geschiedenis van Breda. Doormiddel van de QR-code op onze vaarkaart kom je meer te weten over de bezienswaardigheden langs de waterwegen van Breda.

Park & Natuur

Ontsnap aan de stad en verken de groene oases langs het water. Vaar langs het prachtige Valkenberg Park en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid die deze plek biedt. Bovendien biedt het stukje dat je kunt varen over de Mark een groene, rustige omgeving waar je van kunt genieten. Let op: Dit stukje is alleen te varen met de 3 uur durende vaarroute.

Bourgondische Beleving

Breng een eerbetoon aan het Bourgondische karakter van Breda door te genieten van een vaartocht naar de bruisende haven. De levendige restaurants en cafés langs de kade nodigen uit voor een smakelijke tussenstop. Het is mogelijk om aan de linkerkant van de kade aan te meren met het sloepje. Let er alleen wel op dat er altijd minimaal 1 persoon in het sloepje aanwezig moet blijven, maar dat drukt de pret niet! Haal iets af en geniet van bourgondisch Breda op het sloepje zelf, terwijl schoonheid van de binnenstad van Breda ontdekt.

Waar wacht je nog op?

SloepverhuurBreda.nl nodigt je uit om de magie van Breda vanaf het water te ervaren. Onze ruime, luxe 7-persoons sloepen staan voor je klaar, inclusief alle benodigdheden voor een zorgeloze dag op het water. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en stap aan boord voor een onvergetelijke dag over de Singels van Breda. Reserveer vandaag nog en erVAAR Breda vanuit een nieuw perspectief!

Reviews.

Benieuwd naar onze klantenervaringen?

Bekijk onze reviews!

UITSTEKEND
484 recensies op
Laura Houben
Laura Houben
22/08/2023
Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel! Nemen snel de telefoon op wanneer je een vraag hebt en denken mee. De moter ging op een gegeven moment niet meer aan en er kwam binnen 10 min iemand voor langs. Goed opgelost, we hebben genoten, borg stond weer snel terug op de rekening en een super service!
Sebastian Nowak
Sebastian Nowak
22/08/2023
gisteren was het 3 uur mooi en bezochten we breda op de boot Helaas, toen we terugkwamen, was er iets misgegaan het maakte ons erg verdrietig wij hebben niets verkeerd gedaan Helaas hebben we de aanbetaling van 150 euro niet teruggekregen we wachten op informatie
Manouk Voermans
Manouk Voermans
21/08/2023
Ik kan Sloepverhuur Breda echt alleen maar aanraden! Twee jaar geleden voor het eerst ontdekt en nu zijn we meerdere malen per jaar in een sloepje te vinden. Hoeveel uren we ook boeken, het lijkt altijd alsof we maar een half uurtje gevaren hebben ?. De bootjes zien er altijd netjes en verzorgd uit, al het personeel is rete vriendelijk en staan je netjes te woord. De instructies zijn helder. Prijzen zijn goed. Ik heb 0 punten van feedback, alleen maar lof. Wat een toevoeging aan de stad is dit! ? ❤️
Annemieke
Annemieke
21/08/2023
Heel leuk uitje met vrienden! Super vriendelijk en behulpzaam personeel, een ruime boot die gemakkelijk te besturen was en een top middag op het water in Breda. Echt een aanrader!
Roel van Meel
Roel van Meel
21/08/2023
Goede service, prima boot, vriendelijk personeel
Daisy Van Wouwe
Daisy Van Wouwe
21/08/2023
Wat een leuke verjaardagsverrassing had moeten zijn, viel een beetje in het water door een bug in het reserveringssysteem van sloepverhuur. Ondanks de bevestiging per mail stonden wel onze borrelhapjes klaar, maar was er geen sloep voorzien voor ons. Hoewel de jongedame echt haar best deed, kon ze helaas geen sloep uit haar hoed toveren. Voorlopig 4 sterren omdat we enkel konden zien hoe leuk het er allemaal uitzag èn omdat we als excuus een keertje gratis mogen komen ervaren hoe leuk het allemaal echt is. Ik ben reuze benieuwd, nu eerst een nieuwe datum prikken.
Marnix ten Holder
Marnix ten Holder
20/08/2023
Hele leuke middag gehad op 't water met een erg fijne sloep. Goed geregeld allemaal!
José Leidner
José Leidner
19/08/2023
We hadden natuurlijk geluk met het mooie weer, maar als je een paar dagen van tevoren boekt kan je al zien wat voor weer je kunt verwachten. De mensen die je ter plekke helpen zijn vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je hier echt welkom. We hebben een fijne tijd op het water gehad. In twee uur vaar je het volledige rondje; we hadden drie uur en konden dus nog een stukje Terheijden varen. Prachtige uitzichten onderweg!

Maak hieronder de plannen concreet
Dan maken wij de rest gereed

Plannen al concreet?
Val niet buiten de boot en reserveer meteen

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Vraag vast de beschikbaarheid op!.

Scroll naar boven