SUPPEN IN BREDA

Suppen

2 uur suppen over de singel van breda
€ 23,50

Suppen in Breda is superleuk om te doen en nog gezond ook. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s het water op en tour door de Singel van Breda. Geniet van een intensieve en gezellige workout op het water! De prijzen zijn vanaf € 23,50 p.p. voor 2 uur suppen. Nog niet bekend met suppen? Wij leggen je graag uit hoe het werkt!

Suppen IN BREDA met een grote groep?

Organiseer jij binnenkort een uitje, ben je op zoek naar een toffe activiteit voor je bedrijf, familie of vrienden-/vriendinnengroep of zoek jij nog een origineel cadeau? Suppen over de Singel van Breda is de perfecte activiteit op het water. Wij verzorgen met een vloot van 17 sups probleemloos gezellige groepsuitjes. Is er een beperkt budget of ben je nog op zoek naar aanvullende activiteiten? Wij denken bij Sloepverhuur Breda graag mee in de kosten, de planning en het ontzorgen van de organisatie.

Vraag naar de mogelijk
heden!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden, direct een sup reserveren of je wensen met ons bespreken? Stuur een mail of bel ons op om de plannen door te spreken. Maak je je zorgen over de weersvoorspellingen? We laten jouw plannen niet zomaar in het water vallen. Bekijk ons annuleringsbeleid voor meer informatie.

Cadeaubon om te suppen

Een cadeau om samen van te genieten!

Wil jij een actieveling een leuk en origineel cadeau geven? Geef dan een cadeaubon om te suppen. Onze cadeaubon krijg je fysiek en gepersonaliseerd thuisgestuurd binnen 48 uur. 

Bestel direct een SUPerleuk cadeau!

Scroll naar boven

Let's Sup!

Vraag vrijblijvende naar de mogelijkheden!